Цікаві книги для дітей від народження – запорука успішного розвитку

Цікаві книги для дітей від народження – запорука успішного розвитку

Діти, яким читають книги від народження, краще розвиваються, відчувають себе більш впевненими і активними, правильно розмовляють і легко навчаються. Якщо ви вважаєте, що дитина ще маленька, і навряд чи вона щось запам'ятає, то це зовсім не так. Малюк на підсвідомому рівні запам'ятовує те, що ви вкладаєте в його голівку. Тому обов'язково купуйте розвиваючі книги для дітей. Адже ви хочете, щоб ваша дитина всебічно розвивалася і завжди прагнула до кращого?

Вибираючи цікаві книги для дітей, пам'ятайте: не так важливо навчити дитину читати – набагато важливіше навчити її обдумувати те, що вона читає. Так вважають педагоги, і вони мають рацію. Завдяки осмисленому прочитанню книг діти вчаться самостійно приймати рішення, аналізувати, зіставляти, відрізняти реальність від фантастики тощо.

Про що повинні пам'ятати батьки, які вирішили купити дитячу літературу?

Вибирайте якісні книги. Для найменших найкраще підійдуть книги з великими малюнками. Читати ви можете казки, вірші, навіть свої дорослі книги – тільки, звичайно, не перестарайтеся. Адже все, що ви читаєте, не повинно містити агресивні елементи, особливо звертайте на це увагу при читанні казок (не потрібно, щоб хтось когось з'їдав, принижував, бив, обманював і т.д.).

Дитячі розвиваючі книги – це в першу чергу цікаве дозвілля, а вже потім – навчання. Читання зближує дитину з батьками і дарує море позитивних емоцій. Тому використовуйте кожну свою вільну хвилинку для читання книг дитині. І починайте це робити, як тільки малюк з'явиться у вашому домі.

Дозвольте пізнавати дитині світ в яскравих фарбах. З дитячої книги малюки дізнаються про тварин, птахів, рослин, яких поки ще не бачили наживо. Саме там вони отримують перші знання, які стануть основою для самостійності і допитливості.

Якщо ви ще не вирішили, де хороші книги дитячі купити, ми з радістю вам підкажемо найкраще місце – наш інтернет-магазин zaycevstory.com.ua. Тільки якісна література і унікальні пропозиції – для вас, як для себе!